Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Kiki Jaspers door naar finale verkiezing Zakenvrouw Noord-Limburg

finalisten_ZakenvrouwDonderdagavond 12 maart heeft een deskundige jury tijdens een besloten meet & greet voor sponsors de drie finalisten bekendgemaakt voor Zakenvrouw Noord-Limburg 2015.

Kiki Jaspers staat in de finale naast Marcia Adams – Directeur Dichterbij in Gennep en Vera Dings – Office Manager AgroLingua en AGRAR-Übersetzer.

Kiki: “Wauw, wat is dit gaaf om mee te mogen maken! Allereerst is het een ontzettende eer om voorgedragen en genomineerd te worden. En nu door naar de finale… dat had ik echt nooit verwacht. Ik wil dit podium graag gebruiken om te laten zien dat als je je hart volgt, je echt het beste uit jezelf kunt halen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, of wat je achtergrond is: You can do it!”

Op donderdag 21 mei wordt tijdens een avondvullend programma in de Merthal in Horst de winnaar bekendgemaakt.
De jury zal bij het kiezen van de winnaar letten op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook het publiek kan 21 mei een stem uitbrengen op haar favoriete zakenvrouw. De winnende zakenvrouw is een inspirerend voorbeeld voor andere zakenvrouwen.

Kaarten zijn te bestellen via: www.zakenvrouwnoordlimburg.nl.

 

Geef een reactie