Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Petra Hendriks stelt zich voor

Petra_HendriksWat deed je 5 jaar geleden?
Na ruim 23 jaar binnen de Rabo-organisatie te hebben gewerkt heb ik enkele jaren geleden besloten een andere richting te kiezen en ben bij Proteion Thuiszorg aan de slag gegaan. Daar werkte ik de laatste 5 jaar als administratieve ondersteuning op de afdeling functioneel applicatiebeheer. Mijn hoofdtaak was het maken van rapportages en de uitvoering en aansturing van de correcties hierop. Dit alles met als doel het steeds krapper wordende budget binnen de zorg zo efficiënt en zo goed mogelijk te benutten.

Wat doe je nu?
In juni 2014 zijn mijn partner (Roel Kousemaker) en ik benaderd om een fitness- en saunacentrum in Venray over te nemen. We hebben tijdens een weekendje in Barcelona de zaken eens goed besproken en afgewogen en hebben besloten deze uitdaging aan te gaan. Samen zijn we sinds 1 oktober 2014 de nieuwe eigenaren van SportZenter Resilience. Wij hebben het fitnesscentrum grondig verbouwd en rigoureus aangepakt met als resultaat een prachtige, nieuwe lifestyle fitnessclub waar we hartstikke trots op zijn. Het is naast een sportschool ook een plek waar mensen nog even een kopje koffie drinken en na kletsen. Een plek waar je je thuis voelt en graag komt.

Wat doe je over 5 jaar?
Over 5 jaar hoop ik dat we van SportZenter een begrip hebben kunnen maken binnen Venray en dat ik nog iedere dag met net zoveel plezier naar mijn “werk” ga als nu.

 

1 reactie

  1. Geert van Kreij schreef:

    Beste Petra en Roel. Om na vele jaren zelfs twee keer van richting te veranderen getuigt van durf en positiviteit om problemen aan te durven pakken die je als zelfstandig ondernemer tegen gaat komen. Een uitdaging die je dan ook enthousiasme en plezier in het leven en werk brengt. Ook een voorbeeld voor anderen die nog twijfelen om een dergelijke stap te zetten. Veel succes met jullie SportZenter.

Geef een reactie