Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Liever een paspoort vol stempels…

ingevdborghtNaam: Inge van der Borght.

Functie:  eigenaar van een bedrijf.

Bedrijf: Ik ben eigenaar van het bedrijf Qlipp Storytelling, wij vertellen het verhaal van de ondernemer, zorgen ervoor dat de ondernemer meer van zichzelf laat zien. Wij geloven dat als je je klanten boeit, je ze ook bindt. Het verhaal delen we op: websites, social media, nieuwsbrieven en onlife.

Waar en wanneer zag je het levenslicht?: 26-10-1965 in Ukkel, België.

Met wie deel je de voordeur? Heleen, Sander mijn 2 jongste kinderen. De oudste twee zitten in Puerto Maldonado en Groningen. Er lopen hier ook nog katten, cavia’s en kippen rond.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?: Ik lees een aantal boeken door elkaar, op dit moment lees ik ‘True Storytelling’. Klanten willen weten waar jij en je bedrijf voor staan. Ze willen een authentiek en oprecht verhaal horen dat weet te boeien en te raken.

Ik ben ook  ‘De vijf talen van liefde’ aan het lezen. Ik heb afgelopen herfst mij NLP practitioner gehaald. Vanuit dat punt vind ik dit boekje interessant. Iedereen heeft een eerste liefdestaal; als je die van je partner kent, voelt ie in ieder geval dat je van hem houdt 🙂

Welke muziek luister je momenteel?: Sinds ik Spotify heb kan ik gemakkelijk alle genres beluisteren. Nu vind ik Eddie Vedder fijn om naar te luisteren. Ik luister muziek als ik werk.

Hoe en waar breng je je vakantie graag door?: Ik trek graag rond met m’n rugzak. Ik ben net terug uit Peru waar ik drie weken heb rondgetrokken met mijn vriend. Dat was superleuk! Leven van dag tot dag; niet te veel plannen. Peru is een prachtig, afwisselend land met een hele vriendelijke bevolking en rijke keuken.

Je grootste hobby?: Ik vind het erg leuk om buiten te spelen, dat kan zijn mountainbiken, tuinieren, wandelen, rennen of gewoon lekker met een biertje bij het kampvuur te zitten.

Wat is je favoriete sport?:  mountainbiken en  wandelen.

Levens motto?: Mijn levensmotto is ‘beter een paspoort vol stempels dan een huis vol spullen’.

In welke auto rijd je? Ik rij in een beige Peugeot Tepee, dit vind ik een totaal onbelangrijke vraag.

Met wie zou je graag een avondje stappen?: Ik vind het  super gezellig om met m’n vrienden te gaan stappen. Gewoon met de mensen die deel uitmaken van mijn leven. Ben erg op hen gesteld.

Wat zijn voor jou de geneugten in het leven?: Buiten zijn;  s ’avonds bij een heerlijke maaltijd met toffe mensen babbelen. Verder vind ik het super leuk om tijd met m’n kinderen door te brengen.

Eet het liefst: Ik hou van de Belgische keuken en dat wat met aandacht is bereid dus niks uit pakjes of uit blik.

Zou graag een dag willen ruilen met: Ik zou wel eens een dagje met Floortje Dessing willen ruilen, zij maakt het reisprogramma ‘naar het einde van de wereld’. Ze zegt: “Reizen is altijd een avontuur”; soms ben je maar een paar dagen onderweg, maar altijd kom je terug met nieuwe ervaringen. Als ik mijn rugzak pak, weet ik, er begint weer een nieuw avontuur. Dat gevoel wil ik niet missen.

De combinatie van reizen en Storytelling lijkt me superleuk. Ook Floortje verdiept zich in waarom iemand doet wat ie doet.

Wat is er leuk aan je werk?: Ik vind de afwisseling, de vrijheid en de omgang met ondernemers erg leuk. Zoals het ontdekken waarom ze doen wat ze doen en dat uitdragen. Daarnaast geef ik graag cursussen op het gebied Storytelling en Personal branding.

Wie is je ideale klant? Hoe ziet die eruit?: Een klant die het belang van storytelling begrijpt, zich open stelt voor nieuwe ideeën en van het gebaande pad durft af te wijken. Ik vind het ook fijn als een klant vertrouwt op mijn deskundigheid.

PS: Dit interview is door mijn dochter Heleen afgenomen; zij heeft een week stage gelopen bij Qlipp Storytelling.

1 reactie

  1. Geert van Kreij schreef:

    Een leuk interview met verrassende openbaringen. En de appel valt niet ver van de boom. Ook een mooi voorbeeld hoe je ondernemers kunt helpen zich beter te presenteren / profileren. We maken zsm een afspraak.

Geef een reactie