Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Beleef de koers tijdens de BinckBank Tour in Venray

Op maandag 7 augustus komt de BinckBank Tour naar Venray. Deze meerdaagse wielerkoers (voorheen Eneco Tour)  start die dag in Breda en de finishlijn van de eerste etappe ligt aan de Noordsingel te Venray. Een mega-evenement, dat naast wereldtoppers uit het wielrennen ook nog eens 20.000 mensen extra naar Venray trekt.

Drukkerij-Uitgeverij Van den Munckhof, lid van Business Vision Venray, is nauw betrokken bij deze organisatie. “Behalve dat we een mooi sportevenement naar Venray halen, willen we van deze dag ook een mooi ondernemersevenement maken”, legt Christ van den Munckhof  van de Stichting Wielerpromotie Venray uit. “Ondernemers kunnen de koers beleven tijdens een vip lunch en/of in het vip café. In het fraaie paviljoen aan de Noordsingel sta je als het ware met de neus op de finishlijn en kun je de etappe, onder het genot van een hapje en een drankje, via een grootbeeldscherm volgen.”

De etappe vanuit Breda komt bij Vredepeel de gemeente Venray binnen. Via de Beekweg komt het peloton rond half vier voor het eerst over de finishlijn. Vervolgens maken ze, via de singels en de Langstraat, twee keer een ronde die ook langs Ysselsteyn en Vredepeel voert om rond half vijf, vermoedelijk in een massasprint, te finishen in Venray.

“Het belooft een hele mooie dag te worden. Het is die dag ook kermis in Venray en samen willen we er een grote happening van maken. Voor ondernemers een ideale gelegenheid om te netwerken of zich middels dit evenement te profileren. Daarvoor hebben we verschillende sponsormogelijkheden uitgewerkt. Al vanaf 95 euro heeft u een volledig verzorgde middag, maar een pakket waarbij bijvoorbeeld uw spandoek langs het parcours zichtbaar is, hoort ook tot de mogelijkheden”, vervolgt Christ van den Munckhof. “Bovendien is binnen de diverse pakketten maatwerk mogelijk.”

Wie er allemaal over de finishlijn komen, is nog niet duidelijk. Alle UCI World Tour-ploegen zoals Sky van Wout Poels en Sunweb van Mike Teunissen en Tom Dumoulin doen mee aan deze zevendaagse wedstrijd. Het zou mooi zijn als Mike, Wout of Girowinnaar Dumoulin aan de start komen. “Dat hangt van hun programma af. Hun deelname geeft deze dag een extra dimensie.”

Interesse in een vip-kaart of sponsorpakket? Neem dan contact op met Christ van den Munckhof, christ@vandenmunckhof.nl of download de brochure via deze link.

Geef een reactie