Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Boom Transport genomineerd voor VOP 2018

Het bestuur van BVV is trots dat zij Boom Transport BV mogen nomineren voor de Loek Nelissen prijs. Waarom is het de mening van het bestuur dat dit bedrijf bij uitstek geschikt is om de prijs te winnen?

De redenen:
De rode draad door de historie van Boom is ‘durf te kiezen’! Dit heeft inmiddels geleid tot een transportbedrijf met een ijzersterk transport-concept. Waar menig transportbedrijf rijdt naar de bestemming die de klant vraagt kiest Boom Transport zeer bewust om alleen te rijden op Groot-Brittannië (en Ierland). Een keuze die duidelijk is en gerichte vraag van klanten teweegbrengt die dan ook optimaal en efficiënt ingevuld kan worden! Aanvullend kiest Boom Transport nogmaals voor een niche. Het bedrijf kiest voor het vervoeren van producten met een groot afbreukrisico. Het betreft foodproducten, farmaceutische producten en ict/hightech gerelateerde artikelen. Allen producten en artikelen die vragen om ‘care’. Goede omgang en handling van de producten en nauwkeurig gekoeld is een absolute must om deze goed en ongeschonden bij de klant te krijgen. Naast goed materiaal (trekkers en koeltrailers) vergt het ook veel van de mensen/chauffeurs, die dan ook goed zijn opgeleid en verstand hebben van wat ze doen en klantgericht handelen! Kortom als bestuur vinden wij dit een ijzersterke performance.

Ook is het bewonderingswaardig dat een transportbedrijf al zolang als familiebedrijf bestaat, al 95 jaar. Een familiebedrijf waarin nu reeds de vierde generatie toegetreden is. Bewonderingswaardig ook omdat het leiden van een familiebedrijf lang niet altijd eenvoudig is gezien er meer dan zakelijke belangen spelen. Je dient ook rekening te houden met familie normen en waarden gezien je onderneemt met bloedverwanten. Een ijzersterke familieband is het resultaat.

Daarnaast is het sowieso erg knap een logistiek bedrijf rendabel te houden en fatsoenlijke marges ‘te draaien’. Zeker gezien de malaise afgelopen jaren in de sector is het noemenswaardig dat Boom Transport zo fier overeind blijft. Nu de economie weer groeit blijkt ook dat Boom organisatorisch, financieel en inzake materiaal klaar is deze groei verantwoord te maken. De verwachting is dan ook dat dit jaar de omzet flink stijgt!

Kortom vindt het bestuur van BVV dat Boom Transport een sterk staaltje oftewel ijzersterk aan het ondernemen is en vandaar de nominatie!

Bestuur BVV
Voorzitter Peter Deriks

Geef een reactie