Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Qwezz cloud neemt Luc IT over.

In 2006 begint Luc van Hartingsveldt als 16 jarige Meerlose aan zijn MBO-opleiding ICT in Venray. Niets bijzonders. Veel jongeren volgen dit pad. Wat Luc wel bijzonder maakt is dat hij vanaf de eerste week een eigen bedrijf begint: Luc-IT. Met zijn scooter reist hij naar klanten om problemen die ze hebben met computers en printers op te lossen. Luc heeft de smaak te pakken: ondernemen vindt hij leuk en hij bruist van de plannen. Die plannen deelt hij met een klasgenoot en samen richten ze LR Internet op.

We zijn nu elf jaar verder en Luc IT is overgenomen door Qwezz Cloud BV. Waarom?
Luc: “Ik heb altijd veel plezier beleefd aan Luc IT, het was geweldig om eerst particulieren en later steeds meer zakelijke klanten te helpen met hun IT problemen. Toch begon er twee-drie jaar geleden iets te knagen. Ik merkte dat ik minder enthousiast werd van ICT-vraagstukken, dat ik meer gedachtes wijdde aan LR Internet en dat ik daar meer voldoening uit haalde. Ik besefte dat als ik die plannen wilde waarmaken dat ik moest focussen. In 2014 heb ik het particuliere deel van Luc IT bij eClicker kunnen onderbrengen en sinds september 2017 is het zakelijke gedeelte naar Qwezz Cloud gegaan. Ik heb voor Qwezz gekozen omdat Paul Engelen en zijn team dezelfde waardes belangrijk vinden. Het is een gezond lokaal bedrijf met groeiambities waar de klant de aandacht krijgt die die verdient. “

Nu heeft Luc zijn hoofd en handen vrij om LR Internet verder vorm te geven. De afgelopen jaren heeft hij met zijn team hard gewerkt aan de bouw van verschillende online modules en producten. Bij LR Internet moet je zijn als je als bedrijf meer online business wilt genereren en daar ondersteuning bij nodig hebt. Eigenlijk gaat LR internet nog een stapje verder: hun huidige campagne ‘Wij zoeken problemen’ richt zich op bedrijven met online vraagstukken, het jonge team denkt fris en origineel mee met haar klant. Heb je een online probleem? Ga naar LR Internet om het te bespreken bij een kopje oploskoffie.

 

 

 

 

Geef een reactie