Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Mantelzorgmakelaar Sjef Keijzers

Als Mantelzorgmakelaar bied ik professionele onafhankelijke ondersteuning aan werkgevers, gemeenten en mantelzorgers. In 2016 heb ik de Post HBO-opleiding tot mantelzorgmakelaar afgerond aan de hogeschool in Utrecht en ik ben nu actief als zelfstandig mantelzorgmakelaar. Het werkgebied strekt zich uit over de regio noord en midden Limburg, Brabant en Gelderland.

Hierbij ondersteun ik organisaties die zich inzetten voor een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid.

Ook werk ik voor gemeenten die het belangrijk vinden dat hun mantelzorgers de juiste ondersteuning krijgen.

Tenslotte ondersteun ik mantelzorgers en neem ik regeltaken over op het gebied van wonen, zorg, welzijn, inkomen, wet- en regelgeving en verzekeringen.

Vrij recent heb ik de opdracht van de gemeente Venray gekregen om bedrijven te gaan benaderen en vervolgens te begeleiden bij het voeren van een mantelzorgvriendelijk beleid. De Gemeente Venray wenst de komende periode minimaal een tiental bedrijven te bewegen om voor de erkenning te gaan van Mantelzorgvriendelijk bedrijf.

Welk bedrijf dat aangesloten is bij Business Vision Venray meldt zich bij mij voor een oriƫnterend gesprek. Klein of groot bedrijf maakt niet uit. Iedere werkgever heeft of krijgt er mee te maken. Het begint bij aandacht en het is vooral niet ingewikkeld.

Voor meer informatie over mijn werk kun je de door Studio Spinazie ontworpen website bekijken www.sjefkeijzers.nl . Contactgegevens 06 42345187 of e mail welkom@sjefkeijzers.nl.

1 reactie

  1. Geert van Kreij schreef:

    Goedenavond Sjef. Nadat je bij de workshop karikatuur tekenen mijn buitenkant hebt getekend, zou ik je graag ook mijn “binnenkant” willen laten zien. voor mantelzorgers en al of niet vrijwillig verplichte vrijwillige dienstverleners heb ik een zwak. De materie interesseert mij persoonlijk en zakelijk. Maak een afspraak met me.

Geef een reactie