Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Venray krijgt HALLO nieuwsblad

De ruim 43.000 inwoners van de gemeente Venray krijgen in het najaar van 2017 de eerste editie van lokaal nieuwsblad HALLO Venray op de mat. HALLO Venray zal alle huishoudens in de gemeente vanaf dat moment wekelijks én gratis voorzien van al het lokale nieuws.

Nieuwsblad HALLO gaat uit van de kracht van lokaal: de veertien kernen van Venray en hun inwoners gaan dan ook allemaal veelvuldig aan bod komen in de artikelen en fotoreportages. In het gratis huis-aan-huisblad wordt lokaal nieuws beschreven, maar is ook aandacht voor sport, verenigingen, politiek, jongeren en de andere inwoners van Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum en Ysselsteyn.

Het nieuwsblad en de website HALLO bestaan in buurgemeente Horst aan de Maas al acht jaar. Daar heeft het zich inmiddels bewezen: het blad wordt zeer goed gelezen en gewaardeerd. De inwoners daar geven HALLO gemiddeld een 7,7. In gemeente Peel en Maas bestaat HALLO inmiddels twee jaar. Ook daar is het inmiddels een vaste waarde in de samenleving.

Dat was aanleiding voor uitgever Kempen Media om het concept ook in de gemeente Venray aan te bieden. “Wij willen met HALLO inwoners en bezoekers van een gemeente informeren en emotioneren met nieuws en achtergronden uit hun directe omgeving. De kracht van HALLO zit dan ook in een sterke en onafhankelijke, lokale redactie”, aldus Eric van Kempen, directeur van Kempen Media.

Voor HALLO Venray zijn we nog op zoek naar fulltime redacteuren en een commercieel adviseur. Als je iemand uit je netwerk kent die hiervoor geschikt zou zijn, laat het dan weten via Jeroen Schobbers.

Nieuwsgierig geworden? Op onze Facebookpagina www.facebook.com/nieuwsbladHALLOVenray volg je alle ontwikkelingen.

Foto: Uitgever Eric van Kempen (l) en commercieel directeur Jeroen Schobbers zijn klaar voor de nieuwe uitdaging.

Geef een reactie