Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

Algemene Ledenvergadering

Datum:
05-02-2014
17:30 - 21:30

Locatie
Parkhotel

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van Business Vision Venray die op woensdag 5 februari aanstaande in het Parkhotel te Horst gehouden wordt.

Het programma is als volgt:

17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Koud en warm buffet
19.00 uur Algemene ledenvergadering
20.00 uur inspirerende lezing door Rita Verdonk
21.30 uur Sluiting en borrel

rita-verdonk_l

Een nieuwe fase in het leven van Rita Verdonk is begonnen. Na ambtenaar, minister en politica te zijn geweest, heeft ze nu gekozen voor het ondernemerschap. Een nieuwe wijze om haar persoonlijke ambitie te realiseren door mensen te helpen om hun leven te verbeteren door te veranderen. Dat doet ze door daadkrachtig advies, uitdagende coaching en inspirerende lezingen. Aan Business Vision Venray wil ze graag een kijkje achter de schermen geven en wat meer vertellen over hoe ambtelijke en politieke processen lopen. En dat er ook een leven is na de politiek. Een verrassend en persoonlijk verhaal dus, wat u niet zult willen missen!

Wilt u aan deze bijeenkomst deelnemen dan dient u zich uiterlijk 29 januari aan te melden. Indien u zich heeft aangemeld en zonder tijdige afmelding (uiterlijk 29 januari) niet komt opdagen dan geldt een ‘no-show’ tarief van € 25,- per persoon.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van Business Vision Venray

Deelnemen:

Fijn dat u zich wilt aanmelden voor deze activiteit; dit kan zodra u ingelogd bent via LinkedIn. Inloggen doet door in de rechterbovenhoek op "Aanmelden" te klikken en "Log in met uw LinkedIn account" te kiezen.

2 reacties

  1. Geert Smets schreef:

    Beste lezer, recent heb ik via e-mail de wijziging van het lidmaatschap van ING doorgegeven. Kunt u mij helpen hoe ik in bezit kom van een inlogcode? Alvast dank voor uw reactie. Mvg, Geert Smets, directeur ING Noord-Limburg

  2. Geachte Geert Smets ik zal uw bericht doorsturen naar het secretariaat. Louise zal dan contact met u opnemen.
    mvg
    Inge

Geef een reactie