Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

Jaarvergadering

Datum:
04-02-2015
16:00 - 21:30

Locatie
De Evenementenhal

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van Business Vision Venray op woensdag 4 februari 2015 in de Evenementenhal, de Voorde 30, 5807 EZ  Oostrum-Venray. Wij verwachten u om 16.00 uur!

Agenda Jaarvergadering:

 1. Opening en mededelingen
 2. Notulen jaarvergadering 2013
 3. Jaarrede voorzitter
 4. Bestuurscommissies
 5. Financieel Jaarverslag 2014
 6. Begroting 2015 en vaststelling contributie
 7. Benoeming kascommissie
 8. Aftreden en (her)benoeming bestuursleden
 9. Rondvraag en sluiting

De notulen van 2013 kunt u hier downloaden. Als u (een) onderwerp(en) voor de Jaarvergadering voordragen wilt, kunt u dit met inachtneming van art.14 van de statuten doen per mail aan het secretariaat.

Na de jaarvergadering gaan we een hapje eten, waarna we te gast zijn bij Forensisch Psychiatrisch Centrum ‘de Rooyse Wissel’. We spreken met Henk Manders, plaatsvervangend hoofd, die ons het positieve verhaal van de TBS zal vertellen (negatief nieuws is er al genoeg) en ons zal rondleiden door de kliniek.

Punt van orde:

 • Om deel te kunnen nemen aan dit bezoek is het vooraf insturen van een kopie van uw legitimatiebewijs verplicht. Gelieve dit door te sturen naar maja@reisbureauviceversa.nl. (uiteraard wordt dit niet voor andere doeleinden gebruikt). U dient dit ook bij aankomst te kunnen overleggen, dus steek het in uw binnenzak;
 • Achter de gesloten deuren van de kliniek zijn telefoons (evenals drugs, scherpe voorwerpen en wapens) verboden. Deze worden bij aankomst in een kluisje voor u bewaard.

Wilt u aan deze bijeenkomst deelnemen dan dient u zich uiterlijk vrijdag 30 januari aan te melden. Indien u zich heeft aangemeld en zonder tijdige afmelding (uiterlijk vrijdag 30 januari) niet komt opdagen dan geldt een ‘no-show’ tarief van € 25,- per persoon.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van Business Vision Venray

Deelnemen:

Fijn dat u zich wilt aanmelden voor deze activiteit; dit kan zodra u ingelogd bent via LinkedIn. Inloggen doet door in de rechterbovenhoek op "Aanmelden" te klikken en "Log in met uw LinkedIn account" te kiezen.

Geef een reactie