Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

Lunchbijeenkomst

Datum:
13-12-2017
12:00 - 14:00

Locatie
't Trefpunt

Op woensdag 13 december a.s. gaan we in Geijsteren, een van de mooiste kerkdorpen van Venray, lunchen, netwerken en luisteren naar Jan van Setten, een van de meest inspirerende sprekers van Nederland.

Zou het niet mooi zijn om in het brein en het hart van je klant te kunnen kijken? Daar hoef je helemaal geen neurowetenschapper voor te zijn:

  • Hoe beslist een klant nou echt ?
  • Waarom komt mijn boodschap (soms) anders over dan ik wil?
  • Aan welke knoppen moet ik draaien om een klant voor me te winnen?

Kortom wil je weten waar (interne) Klanten echt blij van worden en hoe ze steeds bij je terugkomen?

Jan van Setten is van huis uit accountant, maar dat merk je echt nergens meer aan. Hij is een van de best gewaardeerde experts van Nederland over klantgerichtheid en commercie. En een van de meest energieke en gedreven docenten die we ooit tegenkwamen. Hij is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, commercie en persoonlijk leiderschap. Jan heeft een grote impact als docent door zijn ‘aangenaam confronterende’ stijl, humor en energie. Je zit van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van je stoel. Bestsellers  Jans eerste boek ’Hoe krijg ik ze zover?’ werd genomineerd voor managementboek van het jaar. Het stond ruim vier jaar (!) in de top 100 van Managementboek en bezette zelfs 53 dagen de nummer 1 positie. Zijn tweede boek ’De Klantenfluisteraar’ stond al bij voorintekening in de top 10 van best verkochte boeken en bereikte ook de nummer 1 positie.

Beste spreker! Enkele jaren geleden werd Jan door 2.000 deelnemers uitgeroepen tot beste spreker bij de Week van de Ondernemer. Hij liet daarmee gerenommeerde sprekers als Marc Lammers, Annemarie van Gaal en Jort Kelder achter zich.

U kunt zich tot uiterlijk woensdag 6 december inschrijven voor deze bijeenkomst. In het vak ‘opmerking’ kunt u eventuele dieetwensen doorgeven.

Bent u aangemeld doch onverhoopt verhinderd? Geeft u dit uiterlijk woensdag 6 december a.s. door via info@bvvenray.nl. Bij afwezigheid zonder tijdige afmelding worden de no-show kosten van € 25,- pp in rekening gebracht.

Graag tot ziens op woensdag 13 december!
De activiteitencommissie

Deelnemen:

Fijn dat u zich wilt aanmelden voor deze activiteit; dit kan zodra u ingelogd bent via LinkedIn. Inloggen doet door in de rechterbovenhoek op "Aanmelden" te klikken en "Log in met uw LinkedIn account" te kiezen.

1 reactie

  1. Berry schreef:

    Ik zou graag meedoen met de lunchbijeenkomst

Geef een reactie