Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

Nieuwjaars bijeenkomst

Datum:
08-01-2015
19:30 - 23:30

Locatie
Schouwburg

Kaartverkoop nieuwjaarsbijeenkomst gestart!

De nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers vindt plaats op donderdag 8 januari 2015 in de Schouwburg te Venray. Het programma start om 19.30 uur en na het officiële gedeelte is er voldoende ruimte om te netwerken.

Op deze avond wordt de Loek Nelissenprijs uitgereikt en bepaalt u wie de Rabobank Publieksprijs ontvangt. Namens BVV is Confiance Financieel Advies genomineerd!

Wij willen u er op wijzen dat dit evenement een bijeenkomst voor ondernemers is en het aantal voor Business Vision Venray beschikbare kaarten is beperkt. Elk lid kan daarom maximaal twee kaarten bestellen! De all-in entreeprijs bedraagt € 55,– maar u als lid kunt één kaart gratis bestellen!

Bestel zo snel mogelijk, doch uiterlijk vrijdag 28 november 2014. U ontvangt de bestelde kaart(en) eind december per post op uw kantoor.

LET OP: Bestellingen na deze datum kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen.

Deelnemen:

Fijn dat u zich wilt aanmelden voor deze activiteit; dit kan zodra u ingelogd bent via LinkedIn. Inloggen doet door in de rechterbovenhoek op "Aanmelden" te klikken en "Log in met uw LinkedIn account" te kiezen.

Reageren is niet mogelijk.