Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

Ontbijtbijeenkomst

Datum:
14-10-2014
07:30 - 10:00

Locatie
Odapark Venray

Uitnodiging

Op dinsdag 14 oktober aanstaande vindt onze jaarlijkse ontbijtbijeenkomst plaats, wij nodigen u hierbij van harte uit!

Het programma ziet er als volgt uit:

7:30 uur ontvangst
8:00 uur welkomstwoord door de voorzitter
8:15 uur aanvang ontbijt
8:30 uur presentatie “circulaire economie”
9:30 uur gelegenheid tot netwerken
10:00 uur einde bijeenkomst

Presentatie door Erick Wuestman:
In de circulaire economie worden producten aan het einde van hun gebruiksduur in onderdelen teruggevoerd naar het begin van de keten of als biologisch afbreekbare stof teruggegeven aan de natuur. Tijdens de productie, het gebruik en de verwerking van het product, worden geen schadelijke stoffen uitgestoten naar water of lucht. Bovendien betaalt een klant in de circulaire economie alleen voor het gebruik van een product via een leaseconstructie. Het eigendom blijft bij de producent. Die bepaalt de prijs van het gebruik aan de hand van de waarde van de grondstoffen in het product en de kosten van de gebruiks- en verwerkingsfase.

Vanuit de wereld van interieurarchitectuur en Het Nieuwe Werken is Erick zich af gaan vragen of er geen slimmere manieren zijn om met de producten om te gaan die gebruikt worden in en om kantoren en andere werkplekken. Het antwoord is JA, weet hij inmiddels. Maar dan moet er ook wat veranderen in hoe fabrikanten hun verantwoordelijkheid nemen en zullen er nieuwe ketens gevormd moeten worden in het samen aanbieden van klantwaarde. Dit zijn de transities waar Erick nu midden in zit en waar hij mede vorm aan geeft.

Welke kansen en bedreigingen biedt dit concept voor ons ondernemers? Meld je aan voor de ontbijtbijeenkomst en luister naar deze gepassioneerde spreker.

U kunt zich hieronder aanmelden (eerst inloggen) en eventuele dieetwensen kenbaar maken. De inschrijftermijn sluit maandag 6 oktober.

Let op: de kosten voor u als lid worden door de vereniging betaald. Als u zich heeft aangemeld en er komt onverhoopt iets tussen, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 7 oktober aan het secretariaat door te geven. Als u zonder tijdige kennisgeving afwezig bent, zal er voor uw reservering toch betaald moeten worden. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat in dat geval de kosten à € 25,00 aan u worden doorberekend.

Het zou ons verheugen u aan de ontbijttafel te mogen begroeten,

namens de activiteitencommissie,

Met vriendelijke groet,
het bestuur van Business Vision Venray

Deelnemen:

Fijn dat u zich wilt aanmelden voor deze activiteit; dit kan zodra u ingelogd bent via LinkedIn. Inloggen doet door in de rechterbovenhoek op "Aanmelden" te klikken en "Log in met uw LinkedIn account" te kiezen.

5 reacties

 1. Bart van der Sterren schreef:

  Ik ben erbij en lust alles!

 2. Sjef Keijzers schreef:

  Leuk thema en zal aanwezig zijn.

 3. Profile photo of Ronnie de Wit schreef:

  Ik wil graag komen.
  mgrt Ronnie de Wit

Geef een reactie