Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

Ontbijtbijeenkomst

Datum:
08-10-2015
07:30 - 10:00

Locatie
Odapark Venray

Op donderdag 8 oktober aanstaande vindt onze jaarlijkse ontbijtbijeenkomst plaats. Wij nodigen u hierbij van harte uit!

Het programma ziet er als volgt uit:

7:30 uur ontvangst
8:00 uur welkomstwoord door de voorzitter
8:15 uur aanvang ontbijt
8:30 uur lifestory Marc de Hondt
9:30 uur gelegenheid tot netwerken
10:00 uur einde bijeenkomst

Marc de Hond is dj bij 3FM, keeper van het eerste elftal van zijn voetbalclub en op zijn 22e op papier een van de jongste internetmiljonairs door de verkoop van zijn bedrijf. Alles zit mee, totdat zijn aandelen binnen een paar maanden niets meer waard zijn en nog ingrijpender; een tumor in zijn ruggenmerg wordt ontdekt. Na een operatie in 2002 ging het mis. Door een medische misser hield Marc hier een dwarslaesie aan over. Sindsdien is zijn leven op alle fronten veranderd.

Na het krijgen van een dwarslaesie was Marc er vier jaar van overtuigd dat hij weer zou leren lopen. In het revalidatiecentrum wil men hem voorbereiden op zijn nieuwe leven in de rolstoel, maar daar wilde Marc nog niets van weten. Op een gegeven moment kwam het onvermijdelijke moment dat Marc moest accepteren dat hij voortaan afhankelijk zou zijn van een rolstoel. Dit deed hij door middel van meditatie, trainingen en een hoop doorzettingsvermogen.
Marc de Hondt
Een aangrijpende gebeurtenis voor een succesvolle jongen. Hoe verwerk je de fysieke, mentale en sociale gevolgen van een ernstige handicap? Een grenzeloos optimisme heeft er voor gezorgd dat Marc de Hond zijn leven weer op heeft kunnen bouwen. Hier schreef Marc in 2008 het boek “KRACHT – het nieuwe leven van een optimist”over. In zijn boek geeft Marc de Hond een unieke kijk achter de schermen van de zorgsector en beschrijft hij wat de gevolgen zijn van een plotselinge, ernstige handicap op je relatie met familie en vrienden, en op je liefdesleven.

Marc heeft een positieve draai aan zijn leven kunnen geven en is momenteel erg actief. Hij presenteert de Rekenkamer voor de KRO en heeft een eigen theatershow ‘De LULverhalen’ en is actief in rolstoelbasketbalteam. Tegenwoordig geeft Marc clinics rolstoelbasketbal. Hij is actief als spreker en spreekt over o.a. doorzettingsvermogen, omgang met verlies en de rolstoelsport en Paralympische Sport.

Kortom, laat je inspireren door dit ingrijpende verhaal en meld je aan voor de ontbijtbijeenkomst!

Let op: de kosten voor u als lid worden door de vereniging betaald. Als u zich heeft aangemeld en er komt onverhoopt iets tussen, dan verzoeken wij u dit uiterlijk maandag 5 oktober aan het secretariaat door te geven. Als u zonder tijdige kennisgeving afwezig bent, zal er voor uw reservering toch betaald moeten worden. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat in dat geval de kosten à € 25,00 aan u worden doorberekend.

Het zou ons verheugen u aan de ontbijttafel te mogen begroeten,  u kunt zich uiterlijk maandag 5 november aanmelden en eventuele dieetwensen kenbaar maken.

Deelnemen:

Fijn dat u zich wilt aanmelden voor deze activiteit; dit kan zodra u ingelogd bent via LinkedIn. Inloggen doet door in de rechterbovenhoek op "Aanmelden" te klikken en "Log in met uw LinkedIn account" te kiezen.

2 reacties

Geef een reactie