Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

VOC

Datum:
08-09-2016
17:00 - 21:00

Locatie
Hal89

LEREN INNOVEREN,
Keynote speaker, Bart van Leeuwen van SIX FINGERS, Brainport Eindhoven

Venray – Ysselsteyn, 10 augustus 2016

Beste ondernemers,

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor het eerstvolgende Venrayse Ondernemers Café, dit keer georganiseerd door de VZO (Vereniging Zelfstandige Ondernemers, Heide, Leunen, Merselo, Veulen, Vredepeel en Ysselsteyn).

U wordt op donderdag 8 september  2016 verwacht bij Hal89, (voormalig mobilisatiecomplex) aan de Timmermannsweg 89,  5813 AM te Ysselsteyn. De ontvangst is vanaf 17.00 uur en de bijeenkomst begint om 17.30 uur.

INNOVEREN KUN JE LEREN
We hebben de heer Bart van Leeuwen bereid gevonden om een presentatie te verzorgen over hoe je in je bedrijf, klein of groot, kunt innoveren maar vooral ook waarom je moet innoveren. Op speelse en humoristische wijze worden uw ogen geopend en kunt u direct aan de slag in uw eigen bedrijf. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen over de presentatie en de organisatie.

Verder zal er ruimschoots de gelegenheid zijn om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedere ondernemer uit de gemeente Venray is welkom!

Aanmelden
Uw aanwezigheid tijdens deze bijeenkomst wordt door ons zeer op prijs gesteld. In verband met de organisatie verzoeken wij u aan te melden voor de bijeenkomst. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.  Tevens kunt u hier zien wie zich al hebben aangemeld.

Wij zien u graag op donderdag 8 september!

Namens de activiteitencommissie van het
Venrayse Ondernemers Platform

Geef een reactie

Alle deelnemers