Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

VOC

Datum:
10-11-2016
17:00 - 20:00

Locatie
Zaal Roelanzia

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor het eerstvolgende Venrayse Ondernemers Café, dit keer georganiseerd door de LLTB afdeling Venray.

U wordt verwacht op donderdag 10 november bij Roelanzia te Ysselsteyn. De ontvangst is vanaf 17.00 uur en de bijeenkomst begint om 17.30 uur.

Economische ontwikkelingen Greenport Venlo

Patrick Lemmens van Arvalis Advies zal ons meenemen in de ontwikkelingen rondom Greenport Venlo. Greenport Venlo met zijn campus biedt ondernemers mogelijkheden om op innovatieve wijze mee te gaan in de ontwikkelingen van de huidige tijd. De biobased economy is hier een voorbeeld van. De koppeling tussen onderwijs, stimuleringsregelingen en ondernemers moeten gaan zorgen voor een boost van de lokale economie. Na afloop zal er ruimschoots de gelegenheid zijn om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Iedere ondernemer uit de gemeente Venray is welkom!

Aanmelden

Uw aanwezigheid tijdens deze bijeenkomst wordt door ons zeer op prijs gesteld. In verband met de organisatie verzoeken wij u aan te melden voor de bijeenkomst. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst. Tevens kunt u hier zien wie zich al hebben aangemeld.

Wij zien u graag op donderdag 10 november!

Namens de activiteitencommissie van het Venrayse Ondernemers Platform

Geef een reactie

Alle deelnemers