Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

VOC met bedrijfsbezoek Nijsen Granico

Datum:
08-11-2017
16:45 - 19:00

Locatie
Nijsen Granico

De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waarde vernietiging te minimaliseren. We komen uit een tijd dat grondstoffen worden omgezet in producten die aan het einde van hun levensduur worden vernietigd.

De diervoedersector en veehouderij is al sinds decennia een voorbeeld van circulaire economie, waar producten die elders niet meer toegepast kunnen worden een nieuwe nuttige toepassing vinden.

Namens de Agribusiness Groep Venray eo nodigen wij u graag uit om op 8 november kennis te maken met de circulaire economie in de Agribusiness.

Programma

16.45 uur Ontvangst met koffie en vlaai

17.15 uur Circulaire economie en duurzaamheid door Wim Thielen, secretaris Overleggroep Producenten Natte Veevoeders en Thielen Consult

17.25 uur Bedrijfspresentatie Nijsen/Granico door Karel van der Velden, Business Development Manager bij Nijsen/Granico

17.35 uur Rondleiding recycling fabriek Nijsen Granico

18.30 uur Napraten onder het genot van een drankje

19.00 uur Sluiting

Aanmelden Via deze weg willen wij alle leden uitnodigen om aanwezig te zijn, vragen en feedback te geven en uiteraard gezellig af te sluiten. In verband met de organisatie verzoeken wij u aan te melden voor de bijeenkomst. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.  Tevens kunt u hier zien wie zich al hebben aangemeld. Wij zien u graag op 8 november!

Geef een reactie

Alle deelnemers