Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl
Kaart wordt geladen...

VOC Venray Centraal

Datum:
28-09-2017
18:30 - 20:30

Locatie
Schouwburg

Op 28 september neemt Venray Centraal de organisatie van het Venrays Ondernemerscafé voor haar rekening. Deze bijeenkomst begint om 18.30 uur in de Schouwburg te Venray. De inloop is vanaf 18.00 uur.

Voor deze avond hebben wij twee bijzondere gasten uitgenodigd. De afgelopen periode is de winkeliersvereniging van Venray druk bezig geweest met het zoeken van een geschikte partij voor een lokale Venray app.

Presentatie

Tijdens een uitgebreid selectieproces zijn ze terecht gekomen bij de jonge start-up Festilo en progressive web-applicatie. Een nieuwe technologie die geen downloaden vereist en tal van andere voordelen biedt. Beide initiatiefnemers (Bob Heijligers 28 jaar en Pascal Betzel 25 jaar) geven een presentatie over hun achtergrond, hun start-up, de beweegredenen, filosofie en schetsen een achtergrond via welk traject ze hun strategie hebben geformuleerd. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om gratis in dit project te participeren; samen sterk!

Aanmelden

Via deze weg willen wij alle leden uitnodigen om aanwezig te zijn, vragen en feedback te geven en uiteraard gezellig af te sluiten met een hapje en een drankje. In verband met de organisatie verzoeken wij u aan te melden voor de bijeenkomst. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.  Tevens kunt u hier zien wie zich al hebben aangemeld. Wij zien u graag op donderdag 28 september!

De organisatie.

Geef een reactie

Alle deelnemers