Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Qwezz cloud neemt Luc IT over.

In 2006 begint Luc van Hartingsveldt als 16 jarige Meerlose aan zijn MBO-opleiding ICT in Venray. Niets bijzonders. Veel jongeren volgen dit pad. Wat Luc wel bijzonder maakt is dat hij vanaf de eerste week een eigen bedrijf begint: Luc-IT. Met zijn scooter reist hij naar klanten om problemen die ze hebben met computers en printers op te lossen. Luc heeft de smaak te pakken: ondernemen vindt hij leuk en hij bruist van de plannen. Die plannen deelt hij met een klasgenoot en samen richten ze LR Internet op.

We zijn nu elf jaar verder en Luc IT is overgenomen door Qwezz Cloud BV. Waarom?
Luc: “Ik heb altijd veel plezier beleefd aan Luc IT, het was geweldig om eerst particulieren en later steeds meer zakelijke klanten te helpen met hun IT problemen. Toch begon er twee-drie jaar geleden iets te knagen. Ik merkte dat ik minder enthousiast werd van ICT-vraagstukken, dat ik meer gedachtes wijdde aan LR Internet en dat ik daar meer voldoening uit haalde. Ik besefte dat als ik die plannen wilde waarmaken dat ik moest focussen. In 2014 heb ik het particuliere deel van Luc IT bij eClicker kunnen onderbrengen en sinds september 2017 is het zakelijke gedeelte naar Qwezz Cloud gegaan. Ik heb voor Qwezz gekozen omdat Paul Engelen en zijn team dezelfde waardes belangrijk vinden. Het is een gezond lokaal bedrijf met groeiambities waar de klant de aandacht krijgt die die verdient. “

Nu heeft Luc zijn hoofd en handen vrij om LR Internet verder vorm te geven. De afgelopen jaren heeft hij met zijn team hard gewerkt aan de bouw van verschillende online modules en producten. Bij LR Internet moet je zijn als je als bedrijf meer online business wilt genereren en daar ondersteuning bij nodig hebt. Eigenlijk gaat LR internet nog een stapje verder: hun huidige campagne ‘Wij zoeken problemen’ richt zich op bedrijven met online vraagstukken, het jonge team denkt fris en origineel mee met haar klant. Heb je een online probleem? Ga naar LR Internet om het te bespreken bij een kopje oploskoffie.

 

 

 

 

Kandidaten Venrayse Ondernemersprijzen 2018 bekend

Dinsdag 19 september jl. presenteerden de voorzitters van zeven Venrayse ondernemersverenigingen de kandidaten voor de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen 2018 met als thema ‘IJZERSTERK’. Op donderdag 4 januari 2018 gaat de gevarieerde groep kandidaten strijden om de felbegeerde Loek Nelissenprijs en de Rabobank Publieksprijs. De kandidaten staat een intensief en spannend traject te wachten dat vandaag begint en eindigt met een presentatie tijdens de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen van 2018.

‘IJZERSTERK’ is een woord dat vaak wordt gebruikt om de eigenschap of de toestand van een zelfstandig naamwoord aan te geven. Het wordt vaak gebruikt als overtreffende trap. In de zoektocht naar de juiste kandidaat kan het gaan om een ondernemer die zelf een ijzersterke indruk op het gebied van ondernemerschap achterlaat, maar er kan ook gekeken worden naar de kenmerken van de onderneming zelf. Een kandidaat die bijvoorbeeld een ijzersterk marketingconcept heeft ontwikkeld, of naar een onderneming met een uitermate gezonde, ijzersterke financiële positie. Of de winnende kandidaat laat uiteindelijk een ijzersterke performance zien om vervolgens op 4 januari 2018 met de eer te strijken. Hierbij stellen we dan ook graag voor: de ijzersterke ondernemers die genomineerd zijn voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2018.

M.M.I. – Machine Metaal Industrie B.V.
Genomineerd door ICV
Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor M.M.I. vanzelfsprekend. Binnen het bedrijf, dat meer dan 50 jaar bestaat, is veel kennis aanwezig over het bewerken van gietstukken. M.M.I. is een toeleverancier gespecialiseerd in het verspanen verschillende materialen: o.a. diverse staalsoorten, aluminium, koper, messing en kunststof. ‘De producten die bewerkt worden variëren van eenvoudige tot zeer nauwkeurige en complexe onderdelen. Door de veelzijdigheid en flexibiliteit zijn ze toeleverancier van een uiteenlopende groep opdrachtgevers. Dat is toch ijzersterk!’, aldus ICV. Onder de klanten van M.M.I. bevinden zich diverse multinationals die werkzaam zijn in verschillende bedrijfstakken.

Boom Transport B.V. 
Genomineerd door Business Vision Venray (BVV)
De rode draad door de historie van Boom is ‘durf te kiezen’! Dit heeft inmiddels geleid tot een transportbedrijf met een ijzersterk transport-concept. Waar menig transportbedrijf rijdt naar de bestemming die de klant vraagt, kiest Boom Transport zeer bewust om alleen te rijden naar Groot-Brittannië en Ierland. Aanvullend kiezen ze ook voor een niche. Het vervoeren van producten met een groot afbreukrisico, producten die vragen om ‘care’. Naast goed materiaal (trekkers en koeltrailers) vergt het ook veel van de chauffeurs, die goed opgeleid zijn en verstand hebben van wat ze doen. Kortom: BVV vindt dit een ijzersterke perfomance!

Broodjeszaak Bufkes
Genomineerd door Venray Centraal
Bufkes houdt van haar gasten. Van het verwennen en op verantwoorde wijze zorgen voor een lekker broodje. Voor Bufkes is een ‘Bufke’ – wat in Belgisch-Limburgs ‘lekker hapje’ of ‘lekker tussendoortje’ betekent – , dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. ‘Wanneer je door Venray loopt en je gaat een broodje eten, denk je al snel aan Bufkes. Wanneer je er ook bent, het zit er altijd (bijna) vol. Dat moet wel een ijzersterk concept zijn!’, aldus Venray Centraal.

Boomkwekerij Michels-Classens
Genomineerd door LLTB & Agribusiness
Michels-Classens is gevestigd in Heide en al meer dan 30 jaar producent en leverancier van ruim 300 verschillende soorten bomen en struiken. ‘In 30 jaar tijd zijn ze gegroeid tot een ijzersterke onderneming, waarin ook de volgende generatie inmiddels een belangrijke rol speelt. Michels-Classens levert met haar bomen een waardevolle bijdrage aan onze omgeving. Bomen zetten co2 om in zuurstof, vangen fijnstof, dempen geluid en werken verkoelend in de zomer.’ In de ogen van L.L.T.B. en Agribusiness Groep is Boomkwekerij Michels-Classens daarom een ijzersterke kandidaat.

Knooppunt Centrum voor Gezondheid
Genomineerd door Ondernemend Venray
‘Knooppunt Centrum voor Gezondheid laat op het gebied van ondernemerschap een ijzersterke indruk achter’, zegt Ondernemend Venray. Ze zijn innoverend in de gezondheidszorg en daarnaast streven ze in hoge mate kwaliteit na. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze al een aantal jaren de titel ‘Pluspraktijk’ mogen dragen. Hiervan zijn er slechts 3 in Noord-Limburg. Door het brede scala aan specialisten en disciplines bij elkaar onder één dak, weet Knooppunt Centrum voor Gezondheid zich als ijzersterk te profileren. Op die manier kunnen zij de cliënt altijd een zinvolle behandeling op maat bieden!

Autobedrijf GHV
Genomineerd door OOZO
Ondernemersvereniging OOZO heeft Autobedrijf GHV in Oostrum genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2017. GHV verzorgt voor elk automerk APK keuringen, onderhoud & reparatie met originele onderdelen. Daarnaast zijn ze erkend dealer van Fiat en Fiat Professional voor de regio Venray en Horst. Alle auto’s worden aan technische inspectie onderworpen. Ze verstaan het vak dan ook al ruim 40 jaar. ‘Als je het gekozen thema ‘IJZERSTERK’ vertaalt kom je bij diverse synoniemen. Heel krachtig, oersterk en onaantastbaar zijn hier voorbeelden van. Dit omschrijft voor OOZO de kracht van Autobedrijf GHV’.
Genomineerd door VZO
Het familiebedrijf Peter Claessens Timmer en Interieurwerken (PCTI) uit Ysselsteyn ontzorgt zowel particuliere als zakelijke klanten als het gaat om bouw- en verbouwingsprojecten. Het dynamische bedrijf is daarbij vooral gespecialiseerd in interieurmaatwerk. Door gebruik te maken van de beste, duurzame materialen, digitale ontwerptechnieken en de modernste machines is kwaliteit gegarandeerd. Niet in de laatste plaats door betrokken, goed opgeleide en ervaren vakmensen die in dienst zijn bij PCTI. Het Ysselsteynse bedrijf is hét adres voor verbouwing, aanbouw, renovatie, onderhoud en interieur op maat. De mogelijkheden zijn zeer divers ook door inschakeling van kwalitatieve en betrouwbare partners. De combinatie van eigen kennis en inzet met die van meewerkende bedrijven maakt dat PCTI een totaaloplossing kan bieden voor elk project.

Dit jaar gaan deze zeven fantastische kandidaten de strijd aan om te bewijzen dat zij dé ondernemers van Venray zijn die het thema ‘IJZERSTERK’ het beste uitdragen. Hen staat een spannend en intensief traject te wachten dat vandaag begint en eindigt met een presentatie tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel in De Schouwburg te Venray op 4 januari 2018.

Foto: alle genomineerden door Rikus ten Brucke.

Boom Transport genomineerd voor VOP 2018

Het bestuur van BVV is trots dat zij Boom Transport BV mogen nomineren voor de Loek Nelissen prijs. Waarom is het de mening van het bestuur dat dit bedrijf bij uitstek geschikt is om de prijs te winnen?

De redenen:
De rode draad door de historie van Boom is ‘durf te kiezen’! Dit heeft inmiddels geleid tot een transportbedrijf met een ijzersterk transport-concept. Waar menig transportbedrijf rijdt naar de bestemming die de klant vraagt kiest Boom Transport zeer bewust om alleen te rijden op Groot-Brittannië (en Ierland). Een keuze die duidelijk is en gerichte vraag van klanten teweegbrengt die dan ook optimaal en efficiënt ingevuld kan worden! Aanvullend kiest Boom Transport nogmaals voor een niche. Het bedrijf kiest voor het vervoeren van producten met een groot afbreukrisico. Het betreft foodproducten, farmaceutische producten en ict/hightech gerelateerde artikelen. Allen producten en artikelen die vragen om ‘care’. Goede omgang en handling van de producten en nauwkeurig gekoeld is een absolute must om deze goed en ongeschonden bij de klant te krijgen. Naast goed materiaal (trekkers en koeltrailers) vergt het ook veel van de mensen/chauffeurs, die dan ook goed zijn opgeleid en verstand hebben van wat ze doen en klantgericht handelen! Kortom als bestuur vinden wij dit een ijzersterke performance.

Ook is het bewonderingswaardig dat een transportbedrijf al zolang als familiebedrijf bestaat, al 95 jaar. Een familiebedrijf waarin nu reeds de vierde generatie toegetreden is. Bewonderingswaardig ook omdat het leiden van een familiebedrijf lang niet altijd eenvoudig is gezien er meer dan zakelijke belangen spelen. Je dient ook rekening te houden met familie normen en waarden gezien je onderneemt met bloedverwanten. Een ijzersterke familieband is het resultaat.

Daarnaast is het sowieso erg knap een logistiek bedrijf rendabel te houden en fatsoenlijke marges ‘te draaien’. Zeker gezien de malaise afgelopen jaren in de sector is het noemenswaardig dat Boom Transport zo fier overeind blijft. Nu de economie weer groeit blijkt ook dat Boom organisatorisch, financieel en inzake materiaal klaar is deze groei verantwoord te maken. De verwachting is dan ook dat dit jaar de omzet flink stijgt!

Kortom vindt het bestuur van BVV dat Boom Transport een sterk staaltje oftewel ijzersterk aan het ondernemen is en vandaar de nominatie!

Bestuur BVV
Voorzitter Peter Deriks

Partyrent-Venray slaat een nieuwe weg in

Partyrent-Venray heeft sinds 2008 hard gewerkt aan zijn naamsbekendheid in Venray en de regio als complete partyverhuurder.
Met de verhuur van alles wat met feesten en evenementen te maken heeft, dat is de eigenaar Peter Meirmans goed gelukt.

Maar we merkten vorig jaar dat er een verschuiving ontstond in deze markt.
Verhuur is steeds meer ontzorgen aldus Peter Meirmans.
Daarom hebben we Partyrent-Venray een nieuw logo en een nieuwe website gegeven waarmee we onze positie in de markt beter kunnen aangeven.
Deze wordt dit jaar verder doorgevoerd.

Partyrent-Venray gaat zich meer richten op het ontzorgen van feesten en evenementen bij de klant thuis, bij bedrijven of op andere locatie.
Dit doen we door onze service te optimaliseren en het tijdig vernieuwen van ons assortiment met mooie en stijlvolle producten.
Zoals bijvoorbeeld “party in white” en door de all-in service verder uit te breiden.

Zo zorgen we ervoor dat de klant optimaal van zijn feest kan genieten samen met hun gasten.
We gaan voor kwaliteit in plaats van minder voor de kwantiteit.
Partyrent-Venray kijkt dan ook samen met de klant naar een feest op maat, gerelateerd aan budget en hun wensen.

Partyrent Venray
Een feest om zaken mee te doen

Meer weten kijk op onze website www.Partyrent-Venray.nl

Elf Graden genomineerd voor Gouden Reiger

De film About IXXI – geproduceerd door Elf Graden in opdracht van IXXI – is geselecteerd voor de Avond van de Opdrachtfilm en daarmee genomineerd voor een Gouden Reiger. De film is genomineerd in de categorie kwaliteit/vakmanschap.
De awards voor audiovisuele doelgroepencommunicatie worden dit jaar weer uitgereikt op de Avond van de Opdrachtfilm: op 26 september, in Cinemec Utrecht.
Er zijn vier Gouden Reigers te veroveren. Opdrachtgevers en producenten van bijzondere opdrachtfilms hebben hun beste films van het afgelopen jaar ingezonden.

De video About IXXI:

About IXXI from IXXI on Vimeo.

Op de man af: John Straten

Naam
John Straten

Functie
Ik ben algemeen directeur en voor 50% mede eigenaar van Full Account. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de strategie, de sales en productontwikkeling. Daarnaast ligt mijn focus op het opbouwen en uitbouwen van onze vestiging in Venray.

Bedrijf
Full Account Adviseurs & Accountants.
De mens, de ondernemer is ons uitgangspunt; immers als we de ondernemer kennen, weten waar hij van droomt en wat hem drijft. Zo kunnen we onze adviezen optimaal afstemmen op zijn doelen. In feite zijn jaarrekeningen documenten met veel financiële geschiedenis, veel interessanter is de actualiteit en de toekomst, wat achter de cijfers zit en wat de mogelijkheden zijn om de ondernemers- en ondernemingsdoelen te bereiken. Dit doen we met een team van specialisten vanuit Venlo en Venray.

Waar en wanneer zag je het levenslicht?
Grubbenvorst 18 augustus 1957

Met wie deel je de voordeur?
Ik deel twee voordeuren. Ik woon zelf in het centrum van Venlo en mijn vriendin in het buitengebied.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Dat is de National Geographic reisgids Roemenië: als ik op vakantie ga, verdiep ik me vooraf in de geschiedenis en de cultuur van dat land. Dat maakt mijn reis én het lezen van het boek extra boeiend.
Ook heb ik recentelijk een boek over Duitsland gelezen met als titel: Duitsland biografie van een natie. Dit boek beschrijft 1000 jaar Duitse geschiedenis.

Welke muziek luister je momenteel?
Oh dat is heel divers… het hangt voor mij heel nauw samen met mijn gemoedstoestand, de plaats waar ik me bevind en tijd van de dag. Laatst was ik aan de Zwarte Zee, in een post communistische omgeving. Ik verbleef in een sterk gedateerd hotel, het was minstens 50 jaar oud; omringd door vriendelijke Russen, Oekraïners en Bulgaren. Zowel het eten als de mensen waren aan de vette kant. Op een middag ben ik een stuk langs de kust gaan wandelen, in de verte hoorde ik Jazzmuziek, eenmaal dichterbij bevond ik me in een Westerse oase in een hip restaurant met een goede jazzband. Indrukwekkend!

Hoe en waar breng je graag je vakantie door?
Dat heb ik al een beetje verklapt… ik ben altijd op zoek naar het nieuwe, dat wat voor mij onbekend is. Ik praat graag met de lokale bewoners, zo leer ik ze kennen en begrijpen. Vaak leidt zo’n ontmoeting tot ideeën en kom ik op unieke locaties.

Wat is je grootste hobby?
Wijn!
Wijn is een mooi excuus om nieuwe culturen te leren kennen. Wijn opent deuren en brengt me in contact met de plaatselijk bevolking. Toevallig vind ik wijn nog lekker ook!

Wat is je favoriete sport?
Voetbal, hoewel ik dat niet meer actief doe vind ik het nog steeds een mooie sport. Verder heb ik getennist en gesquashed. Nu ren ik een paar keer per week, niet omdat ik het leuk vind maar omdat ik graag als een Bourgondiër leef; zo blijft alles enigszins binnen de perken. Ik kan naar veel sporten kijken, turnen, tennis, noem maar op. Mooi om te zien wat iemand kan bereiken door intensief te trainen.

Wat is je levensmotto?
Zorg dat je het beste uit jezelf haalt. Als je je niet ontwikkelt sta je stil en ga je heel snel achteruit.

In welke auto rijd je?
Volvo V60 Plug In Hybrid

Met wie zou je graag een avondje stappen?
Daar heb ik geen onvervulde dromen over; als ik graag met iemand ga stappen dan vraag ik dat aan de desbetreffende persoon.

Wat zijn voor jou de geneugten van het leven?
Ik vind het echt heel leuk om te werken en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van mijn klanten. Privé kan ik enorm genieten van een met aandacht bereidde maaltijd en bijpassende wijn. Zet dan die grote tafel buiten in een zwoele boomgaard, fijne mensen eromheen en open gesprekken over leven, liefde, politiek met ruimte voor humor.

Eet het liefst:
Culinair, spannend en lekker.

Zou graag een dag willen ruilen met:
Met niemand, ik ben blij met mijn leven. Maar voor een dag zou ik wel een paard willen zijn. Ik vind het verfijnde dieren, ze zijn krachtig en sensibel. Ze reageren heel alert op hun omgeving en kunnen ook heel goed iemands gedrag spiegelen.

Wat is er leuk aan je werk?
Dat ik in verschillende keukens mag kijken. Dat ik kan sparren met ondernemers en mag bijdragen aan het verwoorden en verwezenlijken van hun dromen en doelen. Extra leuk is dat ik dat niet alleen hoef te doen, maar met een team van specialisten.

Wie is je ideale klant? Hoe ziet die eruit?
Dat is iemand die waardeert wat je voor hem doet en het vermogen heeft om die kennis op een constructieve manier over te nemen en in te zetten. Daarbij betaalt hij met een glimlach mijn factuur.

 

Venray krijgt HALLO nieuwsblad

De ruim 43.000 inwoners van de gemeente Venray krijgen in het najaar van 2017 de eerste editie van lokaal nieuwsblad HALLO Venray op de mat. HALLO Venray zal alle huishoudens in de gemeente vanaf dat moment wekelijks én gratis voorzien van al het lokale nieuws.

Nieuwsblad HALLO gaat uit van de kracht van lokaal: de veertien kernen van Venray en hun inwoners gaan dan ook allemaal veelvuldig aan bod komen in de artikelen en fotoreportages. In het gratis huis-aan-huisblad wordt lokaal nieuws beschreven, maar is ook aandacht voor sport, verenigingen, politiek, jongeren en de andere inwoners van Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum en Ysselsteyn.

Het nieuwsblad en de website HALLO bestaan in buurgemeente Horst aan de Maas al acht jaar. Daar heeft het zich inmiddels bewezen: het blad wordt zeer goed gelezen en gewaardeerd. De inwoners daar geven HALLO gemiddeld een 7,7. In gemeente Peel en Maas bestaat HALLO inmiddels twee jaar. Ook daar is het inmiddels een vaste waarde in de samenleving.

Dat was aanleiding voor uitgever Kempen Media om het concept ook in de gemeente Venray aan te bieden. “Wij willen met HALLO inwoners en bezoekers van een gemeente informeren en emotioneren met nieuws en achtergronden uit hun directe omgeving. De kracht van HALLO zit dan ook in een sterke en onafhankelijke, lokale redactie”, aldus Eric van Kempen, directeur van Kempen Media.

Voor HALLO Venray zijn we nog op zoek naar fulltime redacteuren en een commercieel adviseur. Als je iemand uit je netwerk kent die hiervoor geschikt zou zijn, laat het dan weten via Jeroen Schobbers.

Nieuwsgierig geworden? Op onze Facebookpagina www.facebook.com/nieuwsbladHALLOVenray volg je alle ontwikkelingen.

Foto: Uitgever Eric van Kempen (l) en commercieel directeur Jeroen Schobbers zijn klaar voor de nieuwe uitdaging.

Venray, eet, kunst en cultuur

Inmiddels bijna een traditie bij Business Vision Venray: de vakantie inluiden met een gezellig samenzijn op de prachtige locatie Hoeve De Bogaard in Geijsteren. Al onze zintuigen werden deze avond geprikkeld, zo kregen we regelmatig tongstrelende gerechten. Denk aan een ‘bisque homard’, ‘een zalmsalade in het groen’ of een zachtgegaarde sukade.

Onze oren werden verwend met de jeugdige band, Stereo 45 zij speelden bekende klassiekers van bijvoorbeeld  de Cash, de Beatles en van Canned Heat. Alsof dit niet genoeg was werden we ook nog uitgedaagd door de cartoon- en striptekenaar, Ted Lenssen om van de persoon tegenover ons een karikatuur te tekenen, best gevaarlijk… voor je het weet beledig je degene die je net hebt ontmoet.

Ondanks de hevige regen inclusief onweer en bliksem was het een zeer geslaagde bijeenkomst.

Creon Swaghoven van ASSAY PVE benoemd als General Secretary van Europese samenwerkingsverband CEEC

Het Europese samenwerkingsverband voor bouwkostenadviseurs, CEEC (Comité Européen des Economistes de la Construction of European Committee of Construction Economists) heeft Creon Swaghoven van ASSAY Plan- & VastgoedEconomie uit Venray benoemd als General Secretary. Tijdens de halfjaarlijkse General Assembly, die eind mei gehouden werd in Lille, Frankrijk, werd Creon Swaghoven gekozen. Door de benoeming is hij tevens officieel vertegenwoordiger van CEEC internationaal en zal hij contacten onderhouden met organisaties als Pacific Association of Quantity Surveyors (PAQS).

Bij CEEC (www.ceecorg.eu) zijn diverse toonaangevende brancheorganisaties uit verschillende Europese landen aangesloten zoals NVBK uit Nederland, RICS uit Groot Brittannië, UNTEC uit Frankrijk, RAKI uit Finland en Consejo General de la Arquitectura Téchnica de España uit Spanje. Doel van CEEC is verschillende nationale instellingen op het gebied van bouweconomie en hun vertegenwoordigers aan elkaar te linken en nauwer samen te werken. Tevens staat CEEC in nauw contact met EU- organisaties en worden kennis gedeeld, onderwijs bevorderd en researchprojecten ondersteund. Belangrijkste internationale projecten waar CEEC bij betrokken is zijn onder meer de ICMS (International Construction Measurement Standard) en IPMS (International Property Measurement Standard, vergelijkbaar met de NEN2580 in Nederland). Daarnaast voert CEEC eigen projecten uit zoals de CEEC Code of Measurement en een vergelijking van competenties van de kostendeskundige in verschillende Europese landen. Op het gebied van onderwijs organiseert CEEC jaarlijks de CEEC Education Graduate Award (CEGA) een wedstrijd voor studenten bouwkostenmanagement/ bouwkosteneconomie aan Europese universiteiten.

Naast General Secretary voor CEEC is Creon Swaghoven namens NVBK ook lid van de International Construction Measurement Standard Coalition en is hij lid van de coöperatie Bouwprojecteconomie, een samenwerkingsverband van elf bouwkostenadviesbureaus verspreid over heel Nederland, waarin kennis en ervaring rond bouwkostenmanagement en milieulastenberekeningen worden gedeeld.