Business Vision Venray

m.bvvenray.nl 0478-551677 info@bvvenray.nl

Mechatronic Machinery Starter van het jaar 2017

Miel Spreeuwenberg van Mechatronic Machinery (M²) uit Ysselsteyn is gekozen tot Starter van het jaar 2017. Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging en het Venrays Ondernemers Platform.

Ook dit jaar werd de verkiezing gecombineerd met het televisieprogramma het Venrays Ondernemers Café en ‘Bedrijf aan Tafel’ van Peel en Maas TV. De in 2017 gekozen Starters van het Kwartaal presenteerden hun bedrijf en het publiek kon vervolgens uit de vier kandidaten de winnaar van het jaar kiezen. Behalve Miel Spreeuwenberg waren ook Daan en Wouter Verheijen van Vaktuinen, Myrna van Rens van Danshuis Venray en Thijs Wijnen en Sjaak Buyssen van Imkerij Agro Bestuivingen kanshebbers voor de titel.

Miel is Mecha!
Na het tellen van de stemmen was duidelijk dat Miel een ‘mecha’ overwinning had behaald. Hij schetste in zijn presentatie niet alleen de ontwikkeling van zijn bedrijf, maar ook zijn persoonlijke ontwikkeling tijdens en na zijn schooljaren. Hij gaf daarmee nog een keer aan hoe belangrijk het is dat ouders en leraren die er toe doen in je leven, anders naar je kijken dan ze gewoonlijk doen. Daarom kon hij in 2015 zijn Bachelor Mechatronica halen aan de Fontys Hogeschool in Venlo en zelfs deelnemen aan een project in China. Mechatronica is een combinatie van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en meet- en regeltechniek. Door de combinatie van machine en computerbesturing wordt het proces efficiënter en nauwkeuriger. Om goede ontwerpen te maken voor proces automatiseringen is het belangrijk om dicht bij de praktijk te blijven. Daarom is Miel begonnen met een CNC draaibank, om onderdelen te kunnen vervaardigen. Al snel na de start van zijn bedrijf kwamen er ook steeds meer tekenprojecten bij. Met de aanschaf van 3D-cad teken software kon hij ook deze klussen aannemen. Sinds deze week print er ook een 3D printer non-stop bij M². In het eerste jaar zijn al vijf grote machines opgeleverd als tekenpakket, waarvan een machine compleet met montage en installatie bij de klant. “Ik heb als kind al gezegd dat ik eigen bedrijf wilde starten. En kijk hoe snel kan het gaan!” aldus Miel Spreeuwenberg.

Ook de Starter van het Jaar 2016, Olga Roffers van notariaat ZwartOnWit, kwam aan het woord tijdens deze avond. Het notariaat is nu bijna twee jaar gevestigd in Venray. De titel heeft de groei van haar bedrijf een flinke boost gegeven.

Samenwerking initiatief Starter van het Kwartaal
Starter van het Kwartaal was een lokaal Venrays initiatief. Met het samenvoegen van de diverse Rabobanken kregen kandidaten uit deze regio daarmee ook een kans om mee te doen. Vanaf 2018 heeft de gemeente Horst aan de Maas zich aangesloten bij dit initiatief. De genomineerden voor de kwartaalverkiezing gaan in gesprek met de wethouders en vertegenwoordigers van de ondernemers uit beide gemeenten en de Rabobank.

 

 

 

 

 

 

Gerard Kemkers bij ALV

Eind januari vond de jaarlijkse ALV plaats in de Schouwburg van Venray. Tijdens een smaakvol buffet was er volop gelegenheid om te netwerken. Tijdens het serieuze deel werd Peter Boom van Boom Transport in het zonnetje gezet, hij was tenslotte onze afgevaardigde bij de Venrayse Ondernemers Prijzen. Peter raadt iedere ondernemer aan mee te doen met de VOP, “een bijzondere ervaring”! In het bestuur worden  mensen afgelost, zo is Astrid van der Maden van AC-Finance de opvolger van penningmeester Pieter Weijs. Milton had vorig jaar afscheid genomen als voorzitter en nu Peter Deriks helemaal van de hoed en de rand weet, kan Milton met een gerust hart het bestuur verlaten.

We kregen een sneak preview van de  nieuwe website; ontstaan door samenwerking tussen Kempen Communicatie, LR Internet, Eijdems Internet en Qlipp storytelling. Binnenkort live!

Wil je graag een collega ondernemer introduceren bij BVV, dan zijn dit de criteria:

 

 

 

 

 

 

 

Na de officiële zaken vertelde Gerard Kemkers zijn verhaal. Boeiend om een inkijkje te krijgen in de wereld van de topsport. Ook mooi om de schaatssport met de voetbalsport te vergelijken. Voor menig ondernemer waren de vergelijkingen met het bedrijfsleven interessant.

Anne van Houdt stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?
Ongeveer 5 jaar gelegen had ik mijn eerste werkdag bij Reisbureau Vice Versa. Na totaal bijna 2 jaar bij Globe Reisburo, zowel stage als werk, mocht ik hier aan de slag. Ik kan mij het sollicitatiegesprek met Maja nog goed herinneren; volgens mij duurde het gesprek ongeveer 2,5 uur… Het klikte meteen erg goed. Drie dagen later mocht ik nog een keer op gesprek komen en weer twee dagen later mocht ik beginnen. Zonder al te veel ervaring mocht ik gaan werken bij (voor mij) hét reisbureau van de omgeving; persoonlijke service, veel kennis verre reizen en anders dan anderen. Het voelde meteen goed en ik zat goed in mijn vel. Na een aantal maanden zat ik met Maja in de trein en ze zei tegen me; als iemand ooit mijn reisbureau over gaat nemen dan ben jij het. Niet wetende dat het inderdaad zo uit ging pakken..

Wat doe je nu?
Nu sta ik aan de start van een grote uitdaging. Ik ga het reisbureau in 3 jaar van Maja overnemen en vanaf nu ben ik 50% directeur. Samen gaan wij 3 jaar hard werken om mij klaar te stomen voor het ondernemerschap. Na ongeveer 2,5 jaar van veel regelen, nadenken of ik dit wel wil en wachten is het nu eindelijk zo ver. Mijn werk is mijn passie en daar kan ik nu nog een stap verder in gaan! De enige manier om goed werk te leveren is door te doen waar je van houdt en dat doe ik!
Naast het werk is mijn privéleven ook erg belangrijk voor mij. Samen met mijn partner en zoontje geniet ik optimaal!

Wat doe je over 5 jaar?
Over 5 jaar run ik Vice Versa geheel zelfstandig en met veel succes. Daarnaast ben ik nog steeds gelukkig, kan ik werk en privé goed combineren en durf ik risico’s te nemen. Ik kijk positief terug op de keuzes die ik heb gemaakt, durf te zeggen dat ik het goed doe en ben trots op mijzelf. Dan is mijn doel behaald!

BOOMKWEKERIJ MICHELS-CLASSENS WINT LOEK NELISSENRPIJS, M.M.I. B.V. WINT RABOBANK PUBLIEKSPRIJS

Donderdagavond 4 januari jl. werden in de Schouwburg van Venray de Venrayse Ondernemersprijzen voor 2018 uitgereikt. De winnaar van de Loek Nelissenprijs is het familiebedrijf Boomkwekerij Michels-Classens uit Heide met zes ondernemers aan het roer. De meeste stemmen voor de Rabobank Publieksprijs gingen naar M.M.I. B.V. Het thema voor dit jaar was ‘IJzersterk!’.

Michels-Classens is gevestigd in Heide en al meer dan 30 jaar producent en leverancier van ruim 300 verschillende soorten bomen en struiken. ‘In 30 jaar tijd zijn ze gegroeid tot een ijzersterke onderneming, waarin ook de volgende generatie inmiddels een belangrijke rol speelt. Michels-Classens levert met haar bomen een waardevolle bijdrage aan onze omgeving. Bomen zetten co2 om in zuurstof, vangen fijnstof, dempen geluid en werken verkoelend in de zomer.’ In de ogen van L.L.T.B. en Agribusiness Groep is Boomkwekerij Michels-Classens daarom een terechte winnaar.

Ondernemen zit hier in het bloed. Dat kwam tot uiting tijdens het jurybezoek door de passie waarmee eenieder zijn of haar onderdeel presenteerde. Als een aaneengesloten front komt de familie Michels – Classens op je af en overdondert je met hun passie voor ondernemen. De harde leerweg die Jan heeft moeten afleggen om het bedrijf boven water te houden vertaalt zich nu in een ondernemers- en werkersmentaliteit bij zijn kinderen. Vol trots wordt dan ook gesproken over de bedrijven: “zo wil ik ze hebben” én over de kinderen “terug in huis halen”. Voor Jan en Marian is hiermee een doel gerealiseerd, alle kinderen de mogelijkheid bieden in te treden in het bedrijf, aldus de vakkundige jury.

De meeste stemmen van de avond voor de Rabobank Publieksprijs gingen naar M.M.I. B.V. Zij maakten de meeste indruk op het publiek met hun presentatie.
Peter en Edwin Coppus hebben in twee etappes het totale aandelenpakket van Metaal Industrie Janssen en zonen overgenomen. M.M.I. is gespecialiseerd in het verspanend bewerken van diverse materialen en is een kleine wereldspeler in een erg concurrerende markt die draait om betrouwbaarheid en het leveren van foutloze onderdelen.
Door schaarste op de arbeidsmarkt leidt M.M.I. veel nieuwe personeelsleden zelf op. Er wordt ook veel getraind in het opzetten en handhaven van autonome groepen om de kwaliteit te borgen.

Voor de tweede keer dit jaar mocht het publiek digitaal stemmen voor de Rabobank Publieksprijs. In plaats van het aankruisen van de favoriet op de achterzijde van het entreebewijs, hadden alle bezoekers een unieke code waarmee ze eenmalig hun stem uit mochten brengen op www.ikstemVOP.nl. Dankzij LR internet is dit uitermate succesvol verlopen.

Overige genomineerden dit jaar waren Bufkes Venray, Knooppunt Centrum voor Gezondheid, Boom Transport, Autobedrijf G.H.V. en Peter Claessens Timmer- en interieurwerken.

Het organisatiecomité, onder leiding van Joost van der Weiden, maakte er een spetterend programma van, ook dit jaar gepresenteerd door Rob van Lieshout. De show werd omstreeks 20.00 uur geopend met een ijzersterke introductievideo, mogelijk gemaakt door Niels Rameckers van Elf Graden. De zeven kandidaten presenteerden zich op hun eigen manier aan het publiek middels een 4 minuten durende presentatie waarna Rob van Lieshout ze nog enkele vragen stelde op het podium.

Na afloop van de uitreikingen werd de avond feestelijk afgesloten in de foyer van de Schouwburg waarin de Venrayse ondernemers de winnaars feliciteerden.

De organisatie was dit jaar in handen van Joost van der Weiden, Chantal Scherders, Frank Claessens, Hans Kerstjens, Lilian Vollenberg en Sanne Mulder. De presentatie was wederom in handen van Rob van Lieshout. Het beeldmateriaal is geproduceerd door Niels Rameckers van Elf Graden, de technische ondersteuning was afkomstig van Wilbert Claessens van Mediahuis Venray en het digitaal stemmen is mogelijk gemaakt door LR Internet.

Bijlage: een foto van de winnaars door Marcel Hakvoort.

Mariet Janssen stelt zich voor

Wat deed ik 5 jaar geleden.
5 jaar geleden was ik net als nu werkzaam bij Lely Center Venray. Op dat moment waren we druk met de verkoop, installatie en het onderhoud van automatische melksystemen; de Lely Astronaut. In maart 2012 werden we uitgenodigd om te komen kijken bij Lely naar een nieuwe gele revolutie. Lely had een innovatief systeem bedacht om automatisch te kunnen voeren. Door de sector werd hier op verschillende manieren op gereageerd; Of de veehouders waren dol enthousiast of ze vonden het helemaal niets. Na ruim 1 jaar na de introductie hebben we ons eerste systeem mogen plaatsen bij een melkveehouder en zo konden we ook goed laten zien middels een open dag hoe het systeem nu eigenlijk precies werkt. Bij een nieuw product in je portfolio is het belangrijk om de verkoper welke het product moeten verkopen te trainen. Evenals de technische mensen training is hier een belangrijk onderdeel van en heeft een aanzienlijk deel van 2012 geduurd.

Wat doe ik nu?
Op dit moment ben ik niet meer bezig met de dagelijkse operationele zaken. Een aantal jaren geleden hebben Geert en ik de stap gezet om te kiezen voor een laag tussen de directie en de medewerkers. Dit is het ManagementTeam geworden. De leden van het MT nemen de dagelijkse zaken voor hun rekening en ik houd me vooral bezig om het puntje op de horizon te bepalen en te zorgen dat iedereen om ons heen dat punt ook ziet en er voor wil gaan om dit te realiseren.

Wat doe je over 5 jaar?
De afgelopen jaren hebben we ons als Lely vooral gericht op de melkveehouderij. Met ons automatisch voersysteem; de Vector kan ook makkelijk kalveren en geiten van voer voorzien. Voor ons nieuwe markten waar we ons nu op aan het oriënteren zijn. We weten alles van koeien maar moeten nog heel veel leren over kalveren en geiten. De komende jaren zal hier de focus op liggen en over 5 jaar zijn we specialisten op het gebied van koeien, kalveren en geiten. De organisatie is zo ingericht dat mochten we nog een hele grote groei doormaken we gemakkelijk kunnen splitsen. Dus misschien hebben we over 5 jaar wel 2 vestigingen.

Op de vrouw af: Henriette Vievermans

Henriette Vievermans: de vrijheid hebben te zeggen “dat doe ik niet”!

Functie
Huidtherapeut en ondernemer.

Bedrijf
Vievermans Huidkliniek. We hebben drie aandachtsgebieden: De eerste is de medische tak, een arts voert ooglidcorrecties uit en doet botox behandelingen. In onze para medische tak, behandelen de huidtherapeuten de zieke en aangedane huid en tenslotte kun je bij de cosmetische tak terecht voor schoonheidsbehandelingen.

Waar en wanneer zag je het levenslicht?
In Venray, op de Langstraat om precies te zijn. Dat was op 19 januari 1965.

Met wie deel je de voordeur?
Met mijn man Wim en onze kinderen Lynn, Stan, Maud en Suus.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Lezen doe ik vooral in de vakantie, dan lees ik thrillers of spionageromans. Door het jaar heen lees ik tijdschriften. De Elsevier spit ik elke week door. Verder lees ik Linda, een blad dat voorop loopt, dit blad lees ik ook voor mijn werk. Het tijdschrift Stijlvol Wonen inspireert me, ik vind het heerlijk om met het inrichten van woningen bezig te zijn.

Door wie heb je je laten inspireren?
Verhalen van zakenvrouwen boeien me. Bijvoorbeeld hoe ze de balans tussen werk en privé bewaken. Laatst las ik over Herna Verhagen, de CEO van Post NL. Zij zit niet te pronken met wat ze allemaal bereikt heeft maar ze presteert wel veel. Ook vind ik het het leuk dat ze een vrouwelijke vrouw is en dat ze politieke ambities heeft.
Dichter bij huis word ik geïnspireerd door vriendinnen. Met hen kan ik sparren over verschillende onderwerpen. Veel vrouwen vinden dat ze een keuze moeten uitleggen of geven een reden waarom ze bepaalde dingen doen. Van hen heb ik geleerd dat je dat allemaal niet hoeft uit te leggen, doe het maar gewoon.

Welke muziek luister je momenteel?
Qua stijl houd ik wel van RnB. Ik luister graag naar ballads, eigenlijk het easy listening. Een sterke stem ondersteund door een heel orkest, daar kan ik van genieten. Zeg maar de “lazy Sunday afternoon” muziek.

Hoe en waar breng je je vakantie door?
Ik houd van reizende vakanties. Ik wil nooit ergens terug naar toe. Ik reis graag op wielen en dan liefst een combinatie van cultuur en natuur.

Je grootste hobby?
Uit eten. En wat ik al eerder zei, interieurs inrichten. Ik heb me een aantal jaren geleden kunnen uitleven in ons eigen huis. Dat heb ik zelf mee ontworpen en ingericht.

Wat is je favoriete sport?
Op dit moment is dat hardlopen. Twee keer in de week loop ik 8 à 10 kilometer. Dat doe ik met Run4Health. Het leuke is dat we steeds ergens anders rennen.

Levensmotto?
Blieve lope… wat ik hiermee bedoel is dat ik graag actief blijf, nooit stop met dromen waarmaken en als er iets niet lukt, probeer dan iets anders. Kortom maak iets moois van je leven.

In welke auto rijd je?
Een Renault Capture, in mijn favoriete kleur taupe.

Met wie zou je graag een avondje stappen?
Met Marco Borsato, hij lijkt me een leuke man. Ondanks al zijn succes blijft hij geïnteresseerd in de mensen om hem heen. Wist je dat hij al 25 jaar met dezelfde mensen samenwerkt? Verder vind ik hem krachtig en positief overkomen.

Wat zijn voor jou de geneugten van het leven?
Uit eten. Een lekker glaasje wijn. Steden bezoeken. Beurzen bezoeken. En boven alles de vrijheid hebben om te zeggen “dat doe ik niet”.

Eet het liefst:
Zalmcocktail! Ik zie je lachen, maar een feest is geen feest zonder zalmcocktail. Rode zalm met fruitcocktail. Dit voorgerecht aten we thuis bij speciale gelegenheden.

Zou graag een dag willen ruilen met:
Met Mark Rutte, ik ben politiek geïnteresseerd en een dag de baas van het land zijn trekt me wel.

Wat is er leuk aan je werk?
Oppervlakkig gezien zou je denken dat we puur met het uiterlijk van mensen bezig zijn, deels is dat zo, maar het gaat veel verder dan alleen mooier maken. Wij nemen onzekerheden weg; ik zie het zelfvertrouwen van mensen toenemen als de huidziekte behandeld is. Daarbij is het zo dat we een grote range aan behandelmethoden hebben, we kunnen echt de beste behandeling voor elke specifieke cliënt bieden.

Wie is je ideale klant?
Iemand met een ernstige aandoening met een grote impact op zijn of haar leven. Het geeft veel voldoening als die persoon na een tijd weer onder de mensen durft te komen.

Doe niet wat de klant vraagt maar wat hij nodig heeft! Jan van Setten vertelt

Met pijnlijke kaken van het lachen verlaten we 13 december Eet- en drinkcafé ’t Trefpunt in Geijsteren. Daar vertelt Jan van Setten ons hoe we met onze klanten kunnen omgaan. Grappige persiflages wisselt hij af met gekke bekken en ware woorden. Want tussen al het lachen zitten rake teksten en heldere spiegels die Jan ons voorhoudt.
“Aan de ene kant zijn klanten je broodwinning en dus je waardevolste bezit. Aan de andere kant werken ze soms op je zenuwen: hoe krijg je vat op hun gedrag? Hoe werkt het ‘klantenbrein’ precies? Misschien hebben ze wel heel andere behoeften dan je denkt – en dan ze zelf denken!
Wat zijn de échte wensen en verwachtingen van een klant? Hoe denkt hij over jou, over je concurrenten en over zichzelf? Als je dat weet, kun je ‘dansen’ met je klant en geef je hem niet zomaar wat hij vraagt, maar wat hij werkelijk nodig heeft.”

Als afsluiter vraagt Jan van Setten ons te vertellen wat we voor de ander (de klant) betekenen… weet je dat? Kun je dit op een ludieke manier vertellen? Zodat je klant het ook nog kan navertellen?

Doe je best! Je kunt het boek “de Klantenfluisteraar” winnen.

Vertel in een reactie op dit bericht wat jij voor je klant betekent. De vijf beste, origineelste antwoorden ontvangen een gesigneerd boek!

Ellen Poels stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?
5 jaar geleden werkte ik als podotherapeut binnen een Podotherapie praktijk. Een podotherapeut richt zich op problemen aan het bewegingsgestel die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten.  Ik was werkzaam binnen een allround praktijk. Dat wil zeggen dat op een breed gebied de Podotherapie werd ingezet, bv voor kinderen, sporters, reuma patiënten, etc.  Ik heb mij gespecialiseerd als diabetes podotherapeut.  Ik kon op deze praktijk ontzettend goed mijn “ei” kwijt. Er werd gewerkt met prettige collega’s en we werkten volop samen met andere specialisten. Er waren voldoende mogelijkheden om met diverse disciplines samen te werken, disciplines zoals: fysiotherapeuten, huisartsen, internisten, reumatologen, orhtopedisch schoenmaker en meer.  Door deze multidisciplinaire samenwerking kon er een goed behandelplan gemaakt worden voor de patiënt en een hoge mate van kwaliteit geleverd worden. Na 9 jaar bij dezelfde werkgever werkzaam te zijn geweest had ik het gevoel dat ik toe was aan een nieuw leercurve, nieuwe behandelmethodes en een nieuwe manier van ontwikkelen. Daarom heb ik de stap gemaakt naar Freelance Podotherapie en ben voor mezelf begonnen.
Daarnaast run ik een paardenbedrijf. Het bedrijf is van start gegaan in 2008 en bestaat uit verhuur van een trainingsaccomodatie voor een professionele sport- en handelsstal. Daarnaast een fokkerij van springpaarden en training en verkoop. Dit bedrijf is vanuit een familiebedrijf ontstaan, waarin veel liefde en passie zit voor de paarden.

Wat doe je nu?
Ik keek uit naar een nieuwe prikkel binnen de Podotherapie. Ik heb altijd al interesse gehad in verschillende behandelmethodes voor patiënten, samenwerken met verschillende medische disciplines en het ondernemerschap. Zo ben ik per 1 september 2017 begonnen als Freelance Podotherapeut.  Dit houdt in dat een Podotherapie praktijk mij kan benaderen voor een opdracht zoals waarnemen van een zwangerschap, piekdruk in de agenda wegnemen, nieuwe focus creëren voor de praktijk, of gezamenlijk een aanpassing aanbrengen binnen de organisatie van een praktijk. Momenteel ben ik ook bezig met het ontwikkelen van cursussen voor collega podotherapeuten en aanverwante beroepen. Daarnaast run ik nog steeds het paardenbedrijf waarin verder toeleggen op de professionele springsport centraal staat.

Wat doe je over 5 jaar?
Over 5 jaar hoop ik een goede klantenkring opgebouwd te hebben binnen de Podotherapie en enkele sterke cursussen te  hebben staan en daarnaast nog steeds een bloeiend en goed bezet paardenbedrijf te runnen.  Ook ben ik dan nog steeds gelukkig en zorg voor een goede balans zowel in mijn werk als privé. Want deze balans is ontzettend belangrijk. Verder blijf ik gespitst op alle mogelijkheden die op mijn pad komen, of die ik zelf of samen kan creëren.

Duurzaamheid en Ondernemen

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Niet voor niets dat velen hiermee ook slagen willen maken in hun eigen bedrijf, het eigen wagenpark, de gebouwen en installaties. Maar er is vast nog meer mogelijk als daarbij samengewerkt wordt. Daarom zouden we graag samen met de ondernemers van Venray duurzaamheidsprojecten opzetten die bijvoorbeeld forse energiebesparingen opleveren en daarmee dus lagere exploitatielasten.

Maar hoe kunnen we de ondernemers helpen? Hoe kan men elkaar helpen? Waar zijn ondernemers bij gebaat? En waar zit voor de ondernemer de winst of het rendement van duurzame maatregelen?

Als gemeente zouden we graag samen met een aantal ondernemers hierover in gesprek gaan zonder dat we de inhoud van het gesprek vooraf willen invullen. Een brainstorm dus over duurzaamheid in Venray.

Wij willen daarom vragen:
Welke ondernemer heeft affiniteit met duurzaamheid en duurzaam ondernemen en wil mee brainstormen over een mogelijke aanpak in de toekomst?

We willen hiervoor een moment plannen. Ons voorstel is donderdag 23 november van 16:30 tot 18:00uur in het gemeentehuis te Venray (Ruimte ‘Oda’).

Ons doel is een effectief gesprek te hebben met 7-8 ondernemers, maar iedereen kan zich aanmelden. Als de groep te groot dreigt te worden dan zal ik dat tijdig aangeven.

Voor meer informatie bel of mail gerust,

Serge van den Berg

Serge van den Berg | Coordinator Duurzaamheid | Gemeente Venray
Postbus 500, 5800 AM Venray | Raadhuisstraat 1, 5801 MB Venray
serge.van.den.berg@venray.nl M +31 (0)6 46 44 55 82 I www.venray.nl